Klanten over mediation bij De Familiezaak Deventer

Onderstaande beoordelingen van klanten van De Familiezaak Deventer komen uit de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en uit Almelo, Arnhem, Barchem, Dalfsen, Epe, Dinxperlo, Holten, Lochem, Luttenberg, Raalte, Twello, Olst, Wijhe, Vaassen, Wesepe en Zwolle. Na een mediation vragen wij onze cliënten om onze dienstverlening te beoordelen. Hieronder tref je het gemiddelde van recente beoordelingen (2018/2019/2020), welke elk half jaar worden verwerkt, voor het laatst: december 2021

Hoe tevreden ben je met het eindresultaat van de mediation?

86%
OntevredenTevreden

Hoe goed kende de mediator jouw ‘zaak’?

91%
SlechtUitstekend

Zijn jouw wensen in de mediation voldoende naar voren gekomen?

82%
OntevredenTevreden

Heeft de mediation bijgedragen aan bruikbare oplossingen voor de toekomst?

85%
NeeJa

Wat vond je van de duur van het mediationtraject?

84%
Te kort/langGoed

Zou je bij ons terugkomen als zich een nieuwe kwestie voordoet?

90%
NeeJa

Zou je ons aanbevelen bij vrienden of familie?

90%
NeeJa
Welk cijfer geef je de mediator (0-10)?

Onpartijdigheid:8,6
Onafhankelijkheid:  8,9
Deskundigheid:9,1
Inzet, daadkracht:9,0
Zorgvuldigheid:9,5
Evenwichtigheid:9,0

Welk cijfer geef je voor de totale dienstverlening: 8,9

Persoonlijke opmerkingen:

“Met veel rust en begrip heb je ons door intense momenten begeleid. Enorm fijn. Oprecht geen tips, Caroline: je hebt voor ons klaargestaan, informerend en begripvol”.

“Erg fijn hoe dit verlopen is, bedankt! Caroline neemt beiden serieus, heeft ervaring en geeft bruikbare tips. Hierdoor verliep de mediation prettig, maar wel met een stabiele snelheid”.

“Ondanks dat de mediation voor mij niet goed afliep wil ik benadrukken dat dit niet ligt aan de inzet van de mediator. Ze is heel kundig, kan zich goed inleven in de situatie en in de kinderen. Laat je ook over dingen nadenken buiten je eigen lijnen, wat heel goed was”.

“Goede begeleiding van ons scheidingsproces. Gesprekken waarbij Caroline de rust bewaard en oog heeft voor ieders gezichtspunt. Belangen van beide partijen werden goed bewaakt”.

“Ik had meer uit de mediation willen halen, maar er moet wel van twee kanten commitment voor zijn. Ik miste af en toe de mogelijkheid om individueel dingen te kunnen zeggen, wat zou kunnen helpen om ieders doelen voor de mediation boven tafel te krijgen”.

“We zijn goed geholpen, met veel rust en deskundigheid. Dat je ook pedagoog bent was voor ons als ouders van grote waarde”.

“Er werd discreet en snel gehandeld en goed geluisterd naar onze wensen. We zijn goed geholpen om ons doel te bereiken. Bedankt voor alles, je bent een fijn mens”.

“Ik voelde me erg op mijn gemak. We werden op een rustige, vriendelijke manier bijgestaan. Nooit verwacht dat we zover zouden komen”.

“Wij zijn deskundig begeleid en dat wens ik ook andere ouders. Goede gesprekken met oog voor beide partijen én voor de kinderen”.

“Heb fijne gesprekken gehad en de mediation als heel positief ervaren”. 

“Zorgvuldige en duidelijke begeleiding en fijn samengewerkt, dank”.

“Ik heb een goed gevoel bij de moeilijke gesprekken die we hebben gevoerd en we kunnen nu eindelijk weer verder”. 

“Prettige mediation ondanks de spanning. Goede informatie gekregen Ik heb de pijnlijke gesprekken toch als positief ervaren. Er werd geluisterd. Bedankt voor alles”.

“Dank voor je zorgvuldigheid. Fijn zoals je afstand bewaard, maar toch betrokken bent. We hebben veel gehad aan jouw deskundigheid en zullen je zeker aanbevelen aan anderen”.